Slaap & Dromen

LUCIDE DROMEN VOOR BEGINNERS LUCIDE DROMEN GIDS TIPS UITLEG EN BETEKENIS LUCIDE DROMEN VOOR DUMMIES

Ik heb hier veel gidsen over hoe ik lucide dromen kan maken, maar niet echt specifiek voor beginners.

Dit is het bericht dat dit allemaal gaat veranderen. Als je NIETS weet over lucide dromen, zou je dit bericht moeten lezen en het voor jezelf proberen.

Hier gaan we ... Lucide dromen voor dummies. (Neem alsjeblieft geen aanstoot aan deze titel, ik bedoel gewoon 'beginners' als ik dummies zeg).

 

Wat is eigenlijk lucide dromen?

Lucid Dreaming is het vermogen om je dromen te beheersen. Zo simpel is het. Het is waar je 'wakker wordt', terwijl je slaapt. Dit betekent dat je door de droom kunt lopen alsof je wakker bent.

Het voelt heel echt, en je kunt dit vermogen gebruiken om allerlei geweldige dingen te doen. Je kunt droomtaferelen creëren, stoppen met die vervelende nachtmerries en je zelfvertrouwen vergroten. Ik zal niet te veel ingaan op wat je ermee kunt doen, omdat ik daar andere posten voor heb.

De eenvoudigste manier om uit te leggen hoe het is, is jezelf voorstellen waar je nu bent. U zit waarschijnlijk op uw computer of op uw telefoon. Kijk nu op en kijk om je heen. Stelt u zich eens voor, dat alles wat u kunt zien, slechts een droom is. Je WEET dat het een droom is.

Je kunt nog steeds beslissen wat je moet doen. Als je wilt opstaan, kan dat. Als je de kamer naast de jouwe wilt verkennen, kan dat. Als je naar buiten wilt en met willekeurige mensen praat, kun je dat. Precies zoals het echte leven, BEHALVE, het is een droom.

Dit betekent dat je kunt doen WAT JE WILT. Als je de zijkant van een wolkenkrabber wilt beklimmen, moet je je baas slaan, seks hebben met een beroemdheid of rondvliegen als een superman.

lucide dromen Je kunt alles doen wat je maar kunt bedenken.

Het is misschien een beetje moeilijk voor te stellen voordat je er een hebt. Dat is normaal. De reden dat dit bericht lucide dromen voor dummies wordt genoemd, is dat ik IEDEREEN wil uitleggen wie wil leren, hoe te beginnen. Het hoeft niet verwarrend en moeilijk te zijn.

lucide dromen Kan iemand het doen?

Ja. Je hoeft geen bepaald IQ te hebben, of psychologie gestudeerd. Iedereen kan het doen, bijna ongeacht de leeftijd. Natuurlijk vinden de zeer jonge mensen, zoals 6 en lager, het misschien een beetje moeilijk, simpelweg omdat ze zich nog niet volledig bewust zijn van hun bestaan ​​in het wakende leven.

Als je in het wakende leven om je heen kunt kijken, bepaal dan wat je moet doen en wees je bewust van het feit dat je wakker bent, je kunt een lucide droom hebben.

Dat is het mooie aan dit, is dat iedereen het kan. Niet alleen kan iedereen het doen, maar iedereen MOET het doen, omdat het de potentie heeft om je leven te verbeteren. Je zult zoveel lucide dromen hebben dat je je zult afvragen hoe je ooit een 'normale' nachtrust in je leven hebt gehad! Je wilt dit de rest van je leven elke avond doen.

Hoe heb ik een lucide droom?

Om te beginnen, moet je een paar dingen begrijpen.

1 - Lucid Dreaming heeft alles te maken met het laten 'ontwaken' van je geest in je dromen. U kunt dit op verschillende manieren doen. (Ik zal in een minuut enkele basismanieren bespreken)

2 - Je moet je dromen echt kunnen herinneren. Als je dit niet kunt, weet je niet eens of je een lucide droom hebt gehad, dus dit is een belangrijke stap. Gelukkig voor jou is het gemakkelijk om meer van je dromen te onthouden.

3 - Het gaat net zoveel over geloof als iets anders. Je moet echt geloven dat je dit kunt doen, omdat je geest je serieus kan tegenhouden. Ik heb dit de lange en moeilijke manier geleerd.

Slaap goed

Dus, zonder nog meer oponthoud, gaan we er meteen in. Het eerste wat je moet doen, is zorgen dat je goed slaapt. Probeer minstens 8 uur slaap per nacht te krijgen, zodat je lichaam zichzelf kan genezen en alle andere belangrijke dingen kan doen die het doet terwijl je slaapt.

Je moet in harmonie zijn met het natuurlijke slaappatroon van je lichaam. Dit is niet moeilijk om te doen, stel gewoon elke ochtend voor dezelfde tijd een alarm in, bijvoorbeeld 8AM.

Elke ochtend als het alarm afgaat, ga je uit bed en begin je dag. Na een paar dagen, ongeacht wat je slaapgewoonten waren, was je 's avonds op het juiste moment erg moe. Je lichaam schreeuwt om slaap omdat het weet wanneer het moet rusten. Luister ernaar en begin elke dag naar bed en sta op ongeveer dezelfde tijd op, zelfs in het weekend. doe dit, en al het andere wordt een stuk gemakkelijker voor jou.

Doe realiteitscontroles

Vervolgens gaan we deze dingen doen die we 'realiteitscontroles' noemen.

Dit is niet dezelfde soort realiteitscheck die je hebt als je naar huis strompelt na een dronken avondje uit en je beseft dat je 's ochtends werk hebt en je je leven moet uitzoeken, deze zijn anders.

Een realiteitscheck is waar je je afvraagt ​​of je wakker bent of slaapt.

Het klinkt misschien gek, maar dit is wat je moet doen om lucide dromen te krijgen.

Je moet dit elke dag, 5 of meer keer per dag, proberen. Het is belangrijk, dus sla dit niet over of neem aan dat je het niet hoeft te doen. Het geeft je echt resultaten als je het bijhoudt. Wat is een realiteitscheck en hoe werken ze? Laten we het uitleggen ..

Op hetzelfde moment als jezelf afvragende: 'Ben ik aan het dromen?' je gaat een fysieke actie doen. Je gaat iets fysieks doen dat een SPECIFIEKE uitkomst heeft in de wakkere wereld.

Iets dat je WEET wat er gaat gebeuren, elke keer weer. Als je een appel in de lucht gooit, wat gaat er dan gebeuren? Het zal naar beneden vallen - of in ieder geval in het WAKKOMENDE leven. Laten we een voorbeeld bekijken. Om een ​​realitycheck uit te voeren, houd je handen nu recht voor je.

Probeer nu met je ene hand je vinger door de palm van je andere hand te duwen. Het zal niet doorgaan, toch? Natuurlijk niet. Dit is het belangrijke deel, wanneer je het probeert door te duwen, stel je ECHT voor dat het erdoor gaat.

Verwacht dat het gemakkelijk door je hand zal gaan. Wanneer het op dat moment NIET WEL, vraag je dan: 'Droom ik?'.

Je kunt dit intern of hardop vragen, het maakt echt niet uit.

Nu, de manier waarop dit werkt, is dat als je een realiteit doet, zo vaak door de dag heen, EVENTUEEL (en het kan vanavond zijn, het kan over een week zijn) zul je deZELFDE actie in je dromen doen.

Wanneer je dit in je droom doet, zal er iets heel anders gebeuren. Wat je ook verwacht, zal gebeuren. In dit geval zal je vinger DOOR je handpalm gaan en je zult weten dat je droomt.

Vanaf dat moment ben je 'lucide' en kun je rondlopen in de droom alsof je in The Matrix bent. Je kunt alles doen en de droom beheersen om te zijn zoals je wilt.

Best cool, toch?

Er zijn heel veel verschillende realiteitscontroles die je zou kunnen doen, en ik heb een pagina met verschillende realiteitschecks die je kunt doen als je geïnteresseerd bent.

Je zou moeten proberen om de realiteitscheck die je elke paar dagen gebruikt te veranderen, om je hersenen 'op zijn tenen' te houden, om zo te zeggen. Weet je nog, welke reality check je ook doet, om altijd de 'kritische vraag' te stellen 'Droom ik?'.

Begin HERINNEREN aan je dromen

Nu, het is allemaal heel goed en goed om deze realiteitscontroles elke dag te doen (onthoud, doe ze minstens 5 keer per dag) maar als je de dromen die je hebt niet kunt HERINNEREN , zul je nooit in staat zijn om een ​​lucide droom te hebben . Het is vrij gemakkelijk voor je om meer van je dromen te onthouden. Toen ik voor het eerst begon, kon ik me nauwelijks iets van mijn dromen herinneren.

Ik wist dat ze aan het gebeuren waren omdat iedereen elke nacht droomt, maar ik kon het ze gewoon niet lijken te herinneren in de ochtend.

Toen ik vroeger wakker werd, had ik een 'ruw' idee van wat er gebeurde, maar dat was het dan. Als ik er 's ochtends niet over nadacht, vergat ik ze vaak helemaal. Dit is waarschijnlijk wat velen van jullie ervaren, of op zijn minst iets soortgelijks. Als je je dromen al kunt herinneren, kun je dit gedeelte negeren.

Om te beginnen met het onthouden van meer van je dromen, moet je ze beginnen op te schrijven.

Dit klinkt misschien een beetje raar, want je zou zeggen: 'Als ik me mijn dromen niet meer herinner, hoe kan ik ze opschrijven?'. En je hebt gelijk, maar je hebt het ook mis.

Je moet IETS elke ochtend beginnen te schrijven.

Het punt is om je hersens aan te klagen om tenminste te PROBEREN om elke ochtend je dromen te onthouden. om dit te doen, moet je ervoor zorgen dat het eerste dat je doet als je wakker wordt, terwijl je nog in bed ligt, is dat je onthoudt waar je net van gedroomd hebt.

Als je helemaal niets meer onthoudt, zelfs niet een klein detail, schrijf dan in een notitieboekje 'geen dromen teruggeroepen'.

Nu zeg ik notebook, maar het kan van alles zijn, een telefoon, laptop, kladblok of zelfs een opname waarin je je dromen hardop uitspreekt. Ik heb gemerkt dat de eenvoudigste en meest gebruikelijke manier om je dromen vast te leggen een eenvoudig pen-en-papier-notitieblok is.

Op deze manier kunt u het altijd bij uw bed houden, en het zal niet zonder batterij raken of u afleiden door u 345346 Facebook-meldingen te laten zien.

De reden dat je het nog steeds gaat opschrijven, zelfs als je je niets herinnert, is dat het je geest traint om je dromen te onthouden. Na een paar dagen hiervan zul je merken dat je elke ochtend steeds meer van je dromen gaat onthouden.

Is er iets anders dat ik moet weten?

Soms, wanneer je voor het eerst lucide dromen begint, kun je een ding ervaren dat 'slaapverlamming' wordt genoemd.

Het internet staat vol met verhalen hierover en hoe beangstigend het is, maar als je dit goed doet, hoef je je nergens zorgen over te maken. Ik heb een bericht over slaapverlamming voor meer detail, maar ik zal het hier samenvatten.

  • Wanneer je elke nacht gaat slapen, verlamt je lichaam je spieren, zodat je je dromen niet uitspreekt. 
  • Wanneer je probeert om lucide dromen te creëren, word je soms 'wakker' tijdens dit proces, wat betekent dat je 'vast' zit aan het bed en niet in staat bent om te bewegen. 
  • Omdat je in een staat bent waarin je half wakker en half slapend bent, kun je soms 'enge' dingen zien zoals figuren die over je staan , vormen en bewegende objecten. 

Als je jezelf eraan herinnert dat je alleen maar aan het dromen bent, zal dit geen probleem zijn. Het is zelfs een goed teken, want het betekent dat je heel dicht bij een lucide droom bent.

Als je dit soort dingen ziet en vast komt te zitten aan je bed, raak dan niet in paniek, ontspan gewoon. Het is volkomen normaal en gebeurt er met iedereen, je bent deze keer gewoon wakker. Ontspan en vertel jezelf dat je binnen een paar minuten een droom binnengaat en deze kunt beheersen, anders word je wakker. Ofwel een van de twee.

Dat is echt alles wat je moet weten om lucide dromen te krijgen. Er zijn natuurlijk nog een heleboel andere dingen, zoals het leren van superkrachten en het doen van interessante dingen, zoals het vliegen en eten van droomvoedsel, maar dit zijn de basisprincipes en geven je meer dan voldoende om mee te beginnen.

Makkelijk genoeg voor dummies

Ik zei al dat dit een gids zou zijn voor dummies. Als je een bladwijzer voor deze handleiding maakt en de instructies volgt, zou je binnen enkele dagen een lucide droom moeten hebben. Hier zijn enkele zeer nuttige berichten voor beginners die je nog meer zullen helpen :

 

  • De zintuigen begonnen lucide dromen techniek - mogelijk de gemakkelijkste lucide dromen techniek, en een die is heel leuk om te doen. Het geeft je meestal een lucide droom, zelfs als je niet erg ervaren bent, wat geweldig is voor jou beginners. 
  • De droom veroorzaakte lucide dromen techniek - Dit is een geweldige omdat het er een is die 'van nature' gebeurt. Niet ontwaken op vreemde tijden en je slaap onderbreken, en geen gecompliceerde ontspanningstechnieken om te leren.
  • Als je gewoon op elke dag precies wilt weten wat je moet doen en oefenen, ga dan door deze cursus . Ik heb het gemaakt om beginners te helpen die nog nooit lucide dromen hebben gehad om gemakkelijk de barrières te doorbreken!

LUCIDE DROMEN VOOR BEGINNERS LUCIDE DROMEN GIDS TIPS UITLEG EN BETEKENIS LUCIDE DROMEN VOOR DUMMIES