Slaap & Dromen

LUCIDE DROOM TECHNIEKEN LEREN + LUCIDE DROMEN OPWEKKEN

Dit is mijn gids voor de CAT-techniek voor lucide dromen of de cyclusaanpassingstechniek. Dit is eigenlijk nu een van mijn favoriete technieken voor het opwekken van een lucide droom en om een ​​goede reden werkt het ECHT.

Het is perfect voor beginners en het is heel gemakkelijk te leren. Je kunt dit artikel in ongeveer 3 minuten lezen en het later op een dag doen. De 'setup' hiervoor duurt een week, maar daarna moet je ongeveer elke week 4 lucide dromen krijgen. Het enige wat je nodig hebt is je wekker en wat geduld.

LUCIDE DROOM TECHNIEKEN LEREN + LUCIDE DROMEN OPWEKKEN

Dit werkt zelfs als je nog niet veel ervaring hebt gehad, en je kent GEEN ENKELE andere technieken. Alles wat u naast dit hoeft te doen, is uw realiteitschecks gedurende de dag maar vooral zodra u elke ochtend wakker wordt. Zorg ervoor dat je ook je dromen schrijft.

De techniek is gemaakt door lucide dromer Daniel Love ( Check zijn boek, het is geweldig! ) In 2004, waardoor dit een van de meest recente lucide dromenstechnieken is die we kennen! De anderen zijn al veel langer bezig dan deze.

 lucide dromen:

 lucide droom techniek Hoe de cyclusaanpassingstechniek uit te voeren

Het is niet moeilijk, en er zijn echt maar 2 stappen om dit te doen, maar ik heb veel aantekeningen en dingen die ik kan bedenken, dus lees alsjeblieft helemaal tot het einde alsjeblieft! Er zijn een paar kleine tips voor als je deze lange termijn gaat doen, en enkele dingen die ik zelf ook heb ontdekt.

Stap 1: reset je lichaamsklok

De eerste stap is het instellen van de CAT-methode en het opnieuw instellen van uw lichaamsklok. je gaat je DAGELIJKSE alarm instellen gedurende 90 minuten VOORDAT je normaal zou ontwaken. Dit betekent dat je elke ochtend 90 minuten eerder wakker wordt.

Als je normaal om 8 uur wakker wordt, stel je je alarm in op 6.30 en sta je WERKELIJK op voor de volgende week. Mis geen dag, want het maakt het alleen maar minder effectief. Er is genoeg te doen op dat moment van de ochtend, zoals schrijven in je heldere dagboek !

Stap 2: Wissel af tussen twee 'ontwaak'-tijden

Nu je eenmaal de week waarin je eerder bent opgestaan ​​hebt voltooid, ga je de tijden WIJZIGEN dat je om de dag wakker wordt. Dus op een dag werd je wakker op de nieuwe vroegere tijd en de volgende dag werd je wakker op je vorige tijdstip, bijvoorbeeld 8 uur 's ochtends.

Dus een voorbeeldweek van ontwaaktijden zou er ongeveer zo uit kunnen zien:

Maandag: 8AM

Dinsdag: 06.30 uur

Woensdag: 8 AM

Donderdag: 06:30 uur

Vrijdag: 8 AM

Zaterdag: 6:30 uur

Zondag: 8 AM

 lucide droom techniek Verwacht om op het eerdere tijdstip wakker te worden

Het is belangrijk dat ELKE nacht wanneer je gaat slapen, je jezelf altijd voorbereid op de eerdere tijd. Dus je gaat naar bed in de verwachting dat je vroeger wakker moet worden. Daar is een goede reden voor.

 lucide droom techniek Hoe werkt de CAT-techniek?

Je geest verwacht vroeg wakker te worden, dus bereidt hij zich voor om wakker te worden en activeert hij de 'bewust' delen van de hersenen. Hiermee kun je om de andere nacht een lucide droom invoeren, met nauwelijks ELKE inspanning naast het instellen van je wekker.

We zijn allemaal geprogrammeerd door onze circadiaanse ritmes, de cycli die bepalen wanneer we wakker worden en ons slaperig voelen. Ze worden voornamelijk geregeerd door zonlicht en duisternis, maar door de cyclus manueel te veranderen, zoals deze techniek je vertelt, kun je midden in het natuurlijke proces van wakker worden en slapen.

Change your sleep cycle CAT method - LUCIDE DROOM TECHNIEKEN LEREN + LUCIDE DROMEN OPWEKKEN

Dit geeft je de mogelijkheid om regelmatige lucide dromen te hebben! Je geest verwacht vroeg wakker te worden, dus op de dagen dat je NIET het vroege alarm instelt, begint je geest langzaam wakker te worden uit de eerdere tijd, wat betekent dat je je waarschijnlijk veel bewuster zult worden in je dromen ochtend.

Het is perfect voor beginners, gemakkelijk te leren en de resultaten van de CAT-techniek kunnen in minder dan twee weken worden bekeken. Je moet het echter elke dag oefenen, dus zorg ervoor dat je dat kunt doen.

 lucide droom techniek Hoe lang duurt het om resultaten te behalen?

Het kan zo weinig als anderhalve week duren om resultaten te krijgen, omdat het zo effectief is. Ik heb heldere dromen gehad de eerste nacht dat ik het ritme heb veranderd en ik weet zeker dat je hetzelfde kunt doen! Het kan iets langer duren, of iets minder tijd, maar het werkt wel en het is de moeite van het proberen waard!

 lucide droom techniek Zijn er bijwerkingen of gevaren van de CAT-methode?

De eerste week is het moeilijkste met de CAT-methode, en je zult dat zelf ontdekken. Het is moeilijk om je wektijd te veranderen, ongeacht WAAROM je het probeert te veranderen. Je lichaam zal het niet leuk vinden en je zult je de eerste paar dagen overdag tenminste moe voelen, maar daarna zal je er snel aan wennen.

Er zijn niet echt gevaren of vreselijke bijwerkingen met de cyclusaanpassingsmethode, behalve dat u dit misschien niet wilt proberen als u een fulltime baan hebt. Het is een stuk eenvoudiger voor studenten of mensen die niet vroeg hoeven op te staan ​​om iets specifieks te doen zoals een baan.

 lucide droom techniek Meer tips voor de CAT-methode

Er zijn een paar dingen die de moeite waard zijn om op te merken over deze techniek waarop u zich moet concentreren. Ik heb dit een paar maanden geprobeerd en een paar opmerkingen gemaakt, je hoeft hier niet naar te luisteren, maar als je er nog steeds bent, dan kun je ze beter lezen! Ik stel me voor dat veel mensen op dit punt te enthousiast zijn geweest en net van de site zijn gegaan om het te proberen!

 lucide droom techniek Doe realiteitscontroles als je wakker wordt!

Een van de BESTE tijden om een ​​realitycheck uit te voeren, is zodra je wakker wordt. Dit komt omdat een van de meest voorkomende soorten dromen valse ontwaken zijn, waarbij je droomt over wakker worden en je ochtendroutine volgen. Voor deze lucide droom techniek is het MET NAME van groot belang om de realiteit te controleren op het moment dat je wakker wordt.

 lucide droom techniek RESET de cyclus eenmaal per 2 maanden

Als je deze techniek op lange termijn gaat gebruiken en het als je normale techniek gebruikt, raad ik je aan om je slaapcyclus elke 2 maanden opnieuw in te stellen.

Dit houdt de lucide droom techniek effectief en werkt naar behoren. Anders zou je lichaam zelfs GEBRUIKT kunnen worden om elke dag op andere momenten wakker te worden, en je ziet misschien een afnemend resultaat. Zet gewoon elke twee maanden een week apart om te doen wat je opnieuw hebt gedaan, elke dag een week lang op een bepaalde dag wakker worden.

LUCIDE DROOM TECHNIEKEN LEREN + LUCIDE DROMEN OPWEKKEN