Gezondheid

MAAK VAN ELKE SMOOTHIE EEN DIEET SMOOTHIE MET DEZE INGREDIËNTEN

03 9 - MAAK VAN ELKE SMOOTHIE EEN DIEET SMOOTHIE MET DEZE INGREDIËNTENMAAK VAN ELKE SMOOTHIE EEN DIEET SMOOTHIE MET DEZE INGREDIËNTEN

Smoothies worden beschouwd als de beste manieren om af te vallen, vooral als je ze als ontbijt gebruikt. Nippen aan smoothies tijdens het ontbijt kan je voeding bieden, waaronder vezels en eiwitten die je slank houden. U kunt tal van recepten voor smoothies vinden. Of u nu fruit of groenten wilt in deze dranken, de volgende ingrediënten kunnen u naar uw doel leiden, namelijk afvallen :

1. Chia Seeds: deze zaden zijn niet alleen gezond met de antioxidanten , maar bevatten ook vezelsen eiwitten, waardoor je je langer voller voelt. Het verhoogt ook de dikte van de smoothie.
01 195 - MAAK VAN ELKE SMOOTHIE EEN DIEET SMOOTHIE MET DEZE INGREDIËNTEN2. Papaja: zorg voor een papaja- smoothie bij het ontbijt, dat overvloedig is met enzymen die helpen bij de spijsvertering. Papaja’s zijn ook rijk aan kalium, wat essentieel is om het extra natrium in het lichaam kwijt te raken. Drink deze smoothie om je vroeg in de ochtend te laten deblooien.
02 20 - MAAK VAN ELKE SMOOTHIE EEN DIEET SMOOTHIE MET DEZE INGREDIËNTEN3. Spinazie: dit groen wordt geleverd met calcium, vezels en eiwitten – allemaal nuttig om je voller te laten voelen, terwijl je tegelijkertijd sneller vet kwijt raakt. Neem een spinaziesmoothie als je eenmaal een heerlijk weekend hebt gehad.
03 8 - MAAK VAN ELKE SMOOTHIE EEN DIEET SMOOTHIE MET DEZE INGREDIËNTEN4. Walnoten: in het geval dat je Chia-zaden niet lekker vindt, kunnen walnoten als vervangers worden gebruikt. Deze notenproducten zijn een geweldige manier om gezonde vetten en eiwitten te verkrijgen, die helpen bij de spijsvertering en die ook uw metabolisme kunnen verbeteren.
04 5 - MAAK VAN ELKE SMOOTHIE EEN DIEET SMOOTHIE MET DEZE INGREDIËNTEN5. Avocado’s: deze vrucht is rijk aan enkelvoudig onverzadigde vetten, die ook bekend staan ​​als goede vetten omdat ze goed zijn voor je gezondheid. Ze verlagen niet alleen je cholesterolwaarden , maar helpen ook om hongergevoelens te stoppen. Avocado’s zijn ook rijk aan oliezuur, wat uw huid ten goede kan komen. Hoewel dit fruit gezond is, zou u dit niet elke dag in uw smoothie moeten hebben of het tenminste in gematigde hoeveelheden moeten eten omdat het veel calorieën bevat.
05 3 - MAAK VAN ELKE SMOOTHIE EEN DIEET SMOOTHIE MET DEZE INGREDIËNTEN6. Bessen:Elke vorm van bessen – aardbeien , frambozen, bosbessen en bramen bijvoorbeeld – kan meer smaak geven aan je smoothie. Het goede nieuws over het gebruik van deze bessen voor je smoothie is dat ze niet veel calorieën verbruiken en geen suiker bevatten. Beter nog, ze zijn overvloedig met vezels die het lichaam nooit zal kunnen afbreken, en dat betekent dat je gedurende een langere periode van je tijd vol blijft. Deze vruchten zijn ook overvloedig met antioxidanten die je welzijn kunnen bevorderen.
06 4 - MAAK VAN ELKE SMOOTHIE EEN DIEET SMOOTHIE MET DEZE INGREDIËNTEN7. Cayenne Pepper: toevoeging van dit ingrediënt geeft je smoothie een kick. De reden om dit toe te voegen aan uw drankje zal echter niet verdwijnen naar de smaak die het biedt. Cayenne peperkan in feite het vermogen van uw lichaam vergroten om overtollig gewicht te verliezen door een stof die bekend staat als capsaïcine. Deze verbinding kan het koolhydraat- en vetverbruik van het lichaam verminderen, terwijl het uw eetlust remt.
07 1 - MAAK VAN ELKE SMOOTHIE EEN DIEET SMOOTHIE MET DEZE INGREDIËNTENDe volgende keer dat je een smoothie hebt, kies je uit de bovenstaande ingrediënten om het meer voordelen te geven en de hoeveelheid tijd te besparen die je nodig hebt om af te vallen.