Slaap & Dromen

NATUURLIJKE MANIEREN OM SLAPELOOSHEID SNEL TE GENEZEN SNELLE GENEZINGEN EN BEHANDELINGEN VOOR SLAPELOOSHEID

Slapeloosheid is een irriterend fenomeen dat de meeste mensen op een bepaald moment in hun leven treft. Voor de meeste mensen is slapeloosheid gewoon een korte periode van slaapproblemen.

Hoewel dit behoorlijk verontrustend kan zijn, neigt het meestal vanzelf weg te gaan. Als slapeloosheid zichzelf echter niet snel oplost, kan het een echt probleem worden.

Mensen die langdurige perioden van slapeloosheid doormaken, kunnen merken dat ze overdag constant moe zijn, zich niet opgefrist en uiteindelijk onproductief voelen. Ze kunnen hierdoor ook behoorlijk geïrriteerd raken - wie maakt zich toch niet een beetje geïrriteerd als ze zich moe voelen!

In deze gevallen wordt mensen aangeraden om hulp te zoeken bij hun slapeloosheid om de situatie zo snel mogelijk op te lossen. Hoewel er veel medicijnen op de markt zijn voor slapeloosheid, is het altijd het beste om een ​​natuurlijke aanpak te proberen als je kunt. Dus laten we nu de beste natuurlijke remedies voor slapeloosheid bespreken.

Natuurlijke manieren om slapeloosheid te verwijderen SNEL (lijst)

1: Praat erover met een counsellor

Slapeloosheid is een psychologisch probleem en net als bij elk probleem van deze aard kan praten een fantastisch medicijn zijn. U kunt praten over uw problemen met vrienden en familie, of op zoek gaan naar de hulp van een expert. Uw huisarts zou u in eerste instantie moeten kunnen helpen.

Uw arts bespreekt misschien wat er momenteel in uw leven gebeurt, omdat uw slapeloosheid te maken kan hebben met verhoogde druk op het werk, enorme verantwoordelijkheden of financiële problemen. Veel insomniacen noemen stress als een belangrijke oorzaak van hun slaapproblemen. En het is geen wonder, want als we gestresseerd zijn, staan ​​onze geest en ons lichaam onder zoveel druk dat ze gewoon niet weten wanneer ze moeten uitschakelen. Zelfs als we helemaal uitgeput zijn!

Als praten uw probleem niet vermindert, kan uw arts u aanraden een slaapspecialist te zien. Ze kunnen u doorverwijzen voor verdere slaaptests om uw gedrag te controleren, of voor een counsellor om eventuele problemen te bespreken die mogelijk negatieve gevolgen kunnen hebben voor uw slaap, zoals depressie of angst.

2: Ontspanningstraining

Een van de beste manieren om slapeloosheid te bestrijden is door je lichaam en geest opnieuw te leren ontspannen. Het is mogelijk dat je al zo lang onder zoveel druk en stress staat dat je lichaam niet meer weet hoe je moet afsluiten en kalm moet worden. Ontspanningstraining is een geweldige manier om je lichaam weer ontspannen te laten worden, omdat je absoluut niet kunt slapen als je niet eerst kunt ontspannen!

Relaxation - NATUURLIJKE MANIEREN OM SLAPELOOSHEID SNEL TE GENEZEN SNELLE GENEZINGEN EN BEHANDELINGEN VOOR SLAPELOOSHEID

Je zou progressieve spierontspanning kunnen proberen om je weg naar ontspanningstraining te beginnen. In deze oefening zal een persoon bepaalde spieren achter elkaar spannen en ontspannen. De simpele handeling om je te concentreren op wat er met je spieren aan de hand is, kan op zichzelf ertoe leiden dat je je ontspant, omdat je niet langer de angst voor je eigen negatieve gedachten zult bestrijden.

Andere ontspanningstechnieken zijn ademhalingsoefeningen, geleide beeldspraak, meditatie en mindfulness. Gewoon oefeningen zoals inkleuren zijn geweldige manieren om mindfulness te oefenen. Je hoeft alleen maar bezig te zijn met een eenvoudige, herhaalde taak die je hersenen in een ontspannen en kalme staat brengt.

3: Stimulusbesturing

Veel mensen gebruiken hun slaapkamers als veel meer dan alleen een slaapplaats. Misschien heb je de gewoonte om in bed te werken, of blijf je vaak laat op om films te kijken en in de slaapkamer te lezen.

Dit zijn gewoonten die je moet doorbreken als je je slapeloosheidsproblemen effectief wilt bestrijden. Stimuluscontrole is een techniek waarbij u alle stimulus uit uw slaapkamer verwijdert om de verbinding tussen waakzaamheid en uw slaapomgeving echt te doorbreken.

Evenzo is het belangrijk om bij het proberen van deze techniek alleen naar je slaapkamer te gaan als je je erg moe voelt. Als je moeite hebt om te slapen, sta dan op en verlaat de slaapkamer. Op die manier zullen je hersenen de slaapkamer gaan herkennen als een kamer waar hij slaapt - en alleen slaapt!

4: Cognitieve gedragstherapie

Gedragsveranderingen die je jezelf dwingt te leren, worden cognitieve gedragstherapie genoemd. Dit kan een geweldige manier zijn om slapeloosheid te bestrijden. Wanneer u cognitieve gedragstherapie probeert, zult u merken dat u de manier waarop uw hersenen werken volledig kunt veranderen, wat geweldig kan zijn voor degenen die worstelen met hun slaappatroon.

Zoals besproken, kan het uitstappen van je bed en het verlaten van de slaapkamer als je niet in staat bent om te slapen je hersenen ertoe brengen alleen de kamer te associëren met de slaap.

Dit is een type cognitieve gedragstherapie. Deze therapie is een actieve therapie, waarbij het brein wordt geleerd om op een andere manier over dingen na te denken. Wanneer we dit proberen, kunnen we de ongezonde, negatieve gedachten die we in onze slaap kunnen hebben, veranderen en deze schadelijke gedachten vervangen door positievere, heilzamere gedachten.

Cognitieve gedragstherapie kan worden ondernomen met de begeleiding van een getrainde consulent, maar het is ook mogelijk om gratis online cursussen te proberen als u niet in staat bent om professionele hulp te zoeken voor uw slapeloosheid. Dus dit is een geweldige natuurlijke optie en een die elke slapeloosheid-lijder moet overwegen.

5: Meditatie

Mindfulness en meditatie zijn beide enorm krachtige natuurlijke hulpmiddelen in de strijd tegen slapeloosheid. Met name bemiddeling is een geweldige manier om je race-gedachten te kalmeren en je hersenen te misleiden om in een ontspannen staat te geraken, klaar om te slapen.

Het is het beste om te beginnen met focussen op je ademhaling, je aandacht te vestigen op het heden. Op die manier zullen je hersenen niet in de verleiding komen om na te denken over de dingen die op jou van toepassing kunnen zijn, waardoor je lichaam overspoeld wordt met de stresshormonen die slaap voor jou onmogelijk maken.

Als je echt het meeste uit de kracht van meditatie wilt halen, is het belangrijk om het regelmatig te oefenen.

Net zoals elke vaardigheid, kost het tijd om de kunst van meditatie te perfectioneren. Dus als het in het begin onnatuurlijk en moeilijk lijkt, moet u niet worden afgeraden. Blijf het proberen en je zult merken dat de kracht van meditatie meer van nature voor je komt.

Meditation daily - NATUURLIJKE MANIEREN OM SLAPELOOSHEID SNEL TE GENEZEN SNELLE GENEZINGEN EN BEHANDELINGEN VOOR SLAPELOOSHEID

Als je gedurende een korte periode overdag aan mindfulness doet, zul je merken dat je meditatie 's avonds veel effectiever wordt en je zult merken dat je steeds makkelijker in slaap valt. Slechts 20 minuten mindfulnesstraining elke dag kan een enorme impact hebben, dus maak elke dag tijd voor deze korte oefening en we kunnen garanderen dat je snel geweldige resultaten zult ervaren.

Als je wilt proberen te mediteren om je te helpen in slaap te vallen, begin dan met het kiezen van iets waarop je je kunt concentreren. Dit kan je adem zijn, een zingend geluid of een positieve zin of gevoel. Sta niet toe dat je denkt aan iets anders.

Dan moet je gewoon ontspannen en je lichaam in de trance-achtige staat van meditatie laten komen. Als je gedachten afdwalen, maak je geen zorgen. Breng het gewoon terug naar het punt waarop je bent begonnen en ga door met je meditatie tot je een ontspannen staat bereikt. Dit zou echt de sleutel kunnen vormen om je strijd tegen slapeloosheid definitief te beëindigen!

Klaar om onze remedies voor natuurlijke slapeloosheid eens te proberen?

We hopen dat je onze tips nuttig hebt gevonden! Als je worstelt met slapeloosheid, zorg er dan voor dat je deze natuurlijke remedies uitprobeert, ze zijn allemaal bewezen enorm effectief te zijn in de strijd tegen wat een echt slopende aandoening kan zijn. Lijd niet alleen in stilte, neem controle over je slaap en het duurt niet lang voordat je merkt dat je wakker wordt en je fris en klaar voelt om de wereld te veroveren.

Meer snelle genezing voor slapeloosheid

Hier zijn enkele nuttige dingen die u kunt gebruiken om slapeloosheid SNEL te verwijderen:

 

  • Een eenvoudige techniek die u kunt gebruiken om slapeloosheid binnen een paar nachten te verwijderen. Een echt nuttige cursus en een onverwacht idee.
  • Valeriaanwortel: dit zou helpen mensen die lijden aan slapeloosheid beter te laten slapen. Doe je eigen onderzoek voordat je dit natuurlijk gebruikt.
  • Melatonine: dit hormoon zou je helpen beter te slapen als je het in kleine hoeveelheden gebruikt.

NATUURLIJKE MANIEREN OM SLAPELOOSHEID SNEL TE GENEZEN SNELLE GENEZINGEN EN BEHANDELINGEN VOOR SLAPELOOSHEID