Voedsel

POMPOEN SMOOTHIE RECEPT PERFECT VOOR NA JE WORK-OUT OF TRAINING

01 9 - POMPOEN SMOOTHIE RECEPT PERFECT VOOR NA JE WORK-OUT OF TRAININGPOMPOEN SMOOTHIE RECEPT PERFECT VOOR NA JE WORK-OUT OF TRAINING

Deze romige, koude pompoenpasteip smoothie is als het verbruiken van daling van een glas! Mis de verwerkte vakantiedranken en kies hiervoor. Je zult helemaal niets missen. Bedek het met een scheutje kokoscrème om dit recept over de top te halen.
Pumpkin zit boordevol antioxidanten zoals vitamine A, C, E, bèta-caroteen en zea-xanthine, wat leeftijdsgerelateerde maculaire ziekten kan helpen voorkomen. Pompoen is ook een rijke bron van B-vitamines zoals folaten, niacine, thiamine en pantotheenzuur en mineralen zoals calcium, koper, kalium en fosfor.

Pompoen bevat ook immuunbevorderende eigenschappen die het lichaam helpen sterk te blijven en af en toe verkoudheden en zwellingen te voorkomen . Pumpkin is een geweldige manier om je lichaam aan te vullen en te herstellen na een goede work-out, omdat het verzadigd is met kalium, wat echt helpt om de balans van elektrolyten van het lichaam na het sporten te herstellen en helpt de spieren op hun best te laten werken.
ingrediënten:

  • 2 bevroren bananen
  • ½ glazen pompoenpuree
  • 2 medjool-datums
  • 1 eetlepel ahornsiroop
  • ½ theelepel pompoentaartkruid *
  • ½ - 1 glas water
  • ¼ glas kokosroom * (optioneel)

Routebeschrijving:

1. Meng de bananen, pompoenpuree, roosters, ahornsiroop, pompoentaartkruiden en ½ glas drinkwater tot vlak. Voeg meer drinkwater toe als een slanker regelmaat gewenst is.

2. Top met de kokosnootcrème en een beetje pompoentaartkruid. Genieten.

Heeft 1-2 porties

Opmerkingen:

* Om je eigen pompoentaart kruidenmix collectief te maken, gebruik je 3 eetlepels kaneel, 2 eetlepels nootmuskaat, 2 eetlepels vloergember en 1½ eetlepel van alle kruiden.

* Verwijder voor de kokosroom ¼ kopje van de zware toplaag van room van een blik met gescheiden kokosmelk.

POMPOEN SMOOTHIE RECEPT PERFECT VOOR NA JE WORK-OUT OF TRAINING