Dieet en Gewichtsverlies

TOP 10 ONTBIJT-SMOOTHIES OM AF TE VALLEN

01 3 - TOP 10 ONTBIJT-SMOOTHIES OM AF TE VALLENTOP 10 ONTBIJT-SMOOTHIES OM AF TE VALLEN

uw is een zware klus, vooral voor personen die het normale gewicht al hebben overschreden. Oefening in de ochtend is zelfs niet genoeg. Je moet het een boost geven door ’s ochtends je stofwisseling in te luiden. Een goed begin dat u kunt proberen, is genieten van een dieet met ontbijt-smoothies. Deze aflaat zal je langer verzadigen terwijl je die overtollige vetten verbrandt.

Top 10: bananenbrood smoothie

Als je op zoek bent naar een heerlijke smaak en aroma, maak dan een smoothie met bananenbrood. Deze ontbijtshake bestaat uit lage calorieën, maar overvloedig met goede vetten, eiwitten en vezels . Niettemin, dit is een perfect recept om je dag energie te geven.

Top 9: metabolisme-boosting smoothie

De ingrediënten van de smoothie zijn het geheim bij het verbranden van vetten. Sommige van de dingen die u kunt opnemen in uw heerlijke smoothies zijn amandelen, broccoli , Griekse yoghurt , vezelrijke aardbeien en kaneel.

Top 8: Papaya Smoothie

Als u vaak feestjes bijwoont, neemt u mogelijk te veel lucht of voedsel in. Om je spijsvertering te helpen, neem je gewoon een glas papaya smoothie .

Top 7: Sweet Spinach Smoothie

Breng je metabolisme in beweging met een lekkere groene spinazie smoothie. Deze vetverbrandende aflaat is gevuld met calcium, vezels en eiwitten die nodig zijn voor een snel metabolisme.

Top 6: Veganistische Milkshake Smoothie

Als je ’s morgens een lekker dessert wilt, moet je de vegan milkshake-smoothie gebruiken. Deze heerlijke shake zal je smaakpapillen zeker plezieren en helpen je stofwisseling op gang te brengen met zijn hoog eiwitgehalte.

Top 5: Flat-Belly Smoothie

De maag is meestal de plaats waar vetten meestal worden opgeslagen. Schop die lelijke vetten af ​​door de dag goed te beginnen met een smoothie met platte buik . Niet alleen dat, het zal u ook voor langere uren nieuwe energie geven.

Top 4: Apple-Cinnamon Smoothie

Voor drukbezette personen kun je de smoothie met appelkoekjes uitproberen. In slechts een paar minuten kunt u uw eigen smakelijke recept voor gewichtsverlies maken.

Top 3: Chia Berry Smoothie

U kunt extra voordelen krijgen met een chia-beschud. Deze wonderbaarlijke zaden worden geladen in vezels en eiwitten die uiteindelijk uw stofwisseling een lift geven. Niet alleen dat, het maakt uw huidlaag ook glad en stralend dankzij zijn antioxidanten.

Top 2: Berry Ontbijt Shake

Een ander snel recept voor het verbranden van vetten is de bessen trillen. Deze gezonde smoothie is overvloedig met vezels die je langer verzadigen.

Top 1: Apple Flaxseed Cinnamon Shake

Het is bekend dat Apple en kaneel de vetverbrandingscapaciteiten van het lichaam verbeteren. Door vlaszaad toe te voegen aan je gewichtsverlies shake krijg je iets groters terug. Het kaneelschudden met appelvlaszaad zal zelfs de honger in de hand houden.

Shake Off Those Fats
Zonder enige twijfel, smoothies zijn recepten gericht op een gezondere jij. Begin ze in te nemen en verwijder die ongewenste vetten.