Dieet en Gewichtsverlies

VET VERBRANDEN TERWIJL JE SLAAPT

01 31 - VET VERBRANDEN TERWIJL JE SLAAPTVET VERBRANDEN TERWIJL JE SLAAPT

De meesten van ons zijn ontkend over hoe veel we consumeren. Volgens onderzoekers van het Salk Institute eten bijna alle individuen dagelijks meerdere kleinere maaltijden, afgezien van de drie belangrijkste maaltijden die we hebben.

We denken waarschijnlijk dat de beste plek om af te vallen het fitnesscentrum is of, als je een sportman bent, op de monitor veel transpiratie is. Voor voedingsdeskundigen en diëtisten begint alles in uw keuken. Maar wat de meesten van ons niet weten, is dat de slaapkamer is waar we daadwerkelijk kunnen afvallen .

Wetenschappers van Salk Institute speculeerden dat de beste methode om de calorie-inname te verminderen, simpelweg kiezen voor slapen boven elke activiteit. Ze voerden een onderzoek uit waarbij de deelnemers de normale waaktijd van 14 uur tot 11 uur moesten verkorten. Na 16 weken verloren ze gemiddeld 3,5% van hun lichaamsgewicht.

Trucs om gewicht te verliezen terwijl u dut,
hier zijn door de wetenschap gesteunde technieken die u kunnen helpen gewicht te verliezen, zelfs als u uw ogen sluit :

1. Eet vlees

Vlees, zoals lam en kalkoen, bevat tryptofaan, een aminozuur dat slaap kan helpen induceren . Slechts ¼ gram tryptofaan – equivalent aan drie gram mager vlees van kalkoen of één kippenbout zonder de huid – kan de slaapkwaliteit verhogen.

2. Drink thee

Neem voordat je naar bed gaat een kopje thee , zoals pepermunt, valeriaan en kamille, de beste theeën om slaap te veroorzaken .

3. Eet hele granen

Drink tijdens de lunch geen koffie , frisdrank of alcohol; in plaats daarvan hebben sommige complexe koolhydraten, zoals volle granen, die een goede bron van serotonine zijn. Dit hormoon wordt tijdens de derde fase van de REM-slaap omgezet in melatonine, wat de kwaliteit van de slaap kan verbeteren.

4. Zorg voor Fiber

Als u voldoet aan uw dagelijkse doel voor vezels, wat ongeveer 20 gram onoplosbare vezels is, ondersteunt dit ook de transformatie van serotonine naar melatonine.

5. Eet klein

Eet niet te veel tijdens de nacht, maar verhonger jezelf ook niet. Het hebben van een enorme maaltijd maakt het moeilijk voor het lichaam om al dat voedsel te verwerken, wat betekent dat je je uitgeput voelt als je wakker wordt. Het is een goed idee om op een eerder tijdstip kleine porties te eten voor het avondeten. Eet indien mogelijk niets na 20.00 uur of eerder dan dat.

U kunt sneller slapen om snel gewicht te verliezen als u stopt met tv kijken of uw elektronische apparaten gebruikt. Op deze manier krijg je de slaap die je nodig hebt en verbeter je zelfs de kwaliteit ervan. Dit helpt je wakker te worden met een goed uitgerust en klaar om de nieuwe dag aan te gaan.