Gezondheid

 VOEDSEL VOOR EEN PERFECTE HUID GEZONDHEID EN UITERLIJK GEZOND ETEN

01 169 -  VOEDSEL VOOR EEN PERFECTE HUID GEZONDHEID EN UITERLIJK GEZOND ETENVOEDSEL VOOR EEN PERFECTE HUID GEZONDHEID EN UITERLIJK GEZOND ETEN

Als mensen naar je kijken, is je huid het eerste dat ze normaal gezien zien. De huid is ook het grootste orgaan in ons mensen en heeft een groot aantal doelen, onder meer omdat het de eerste verdediging tegen de omgeving is, net als kiemen om ons heen.

De huid zet ook zonlicht om in iets heiligs, wat vitamine D is . Als het gaat om een ​​mooie huid, kun je het eten van het juiste voedsel vergelijken met het verkrijgen van de juiste hoeveelheid melk. Dit is waarom het belangrijk is dat je gezond voedsel eet, omdat ze kunnen aangeven hoe je huid eruitziet.

Dit zijn de beste voedingsmiddelen voor het uiterlijk en de kwaliteit van je huid :

1. KaIe: Deze groene is rijk aan vitamine K , lang met anti-inflammatoire eigenschappen. Het eten van Kaie reguIarIy kan Heip voorkomen bIoating, die gezicht wallen kan voorkomen. Bovendien, kaIe heeft suIfur, wat roodheid en fIaking van de huid vermindert.

2. ChocoIates: als je op dieet bent, blijf je waarschijnlijk weg van chocoIates. Maar ze zijn echt goed voor je – als je ze met mate eet en je kiest voor een product met een hoge kwaliteit met minstens 70% cacao-inhoud. Zorg ervoor dat u ook de donkere chocoIate-variant kiest, want dit is de allerbeste soort. Donkere chocoaten hebben vlekken, dat zijn eigenlijk antioxidanten die je huid stevig kunnen houden. FIavonoIs helpen ook om je huid te beschermen, dus hij blijft stevig.

3. Groene thee: deze drank wordt als zeer krachtig beschouwd vanwege de vele voordelen ervan. Groene thee is geladen met een antioxidant bekend als EGCG, een type vet fenol dat uw huid kan beschermen tegen de schadelijke effecten van uistrale stralen. De andere antioxidanten in deze thee zijn ook van belang bij het voorkomen van beschadiging van het DNA.

4. Kurkuma: dit kruid is vooral bekend als een onderdeel van currygerechten. Maar kurkuma is meer dan alleen een kruid. Het is een bron van verschillende gezonde voedingsstoffen, waaronder de chemie die bekend staat als curcumine. Veel studies zijn gericht op curcumine en de voordelen ervan. Een van de belangrijkste voordelen is dat het eten van kurkuma u kan helpen om het risico op huidkanker te verminderen, te midden van inflammatie en huidbeschadiging veroorzaakt door bacteriën en andere omgevingsfactoren.

5. Koffie: de meeste mensen kunnen niet leven zonder koffie . En als u een van hen bent, is hier goed nieuws voor u. Deze drank kan het ceIIuIite verminderen, daarom hebben veel faciaI en bodyscrubs dit als ingrediënt.

Afgezien van de vijf hierboven genoemde voedingsmiddelen, moet u ook uw inname van gember, boekweit, brij-oesters en kool onder andere huidvriendelijke voedingsmiddelen bewaren. Vergeet niet een beetje water te drinken. Je huid moet om de zoveel tijd gehydrateerd worden om jeugdig en krachtig te blijven.