Groente en Fruit

WAT ZIJN GRANAATAPPEL ZADEN? KUN JE GRANAATAPPELPITTEN ETEN?

KUN JE GRANAATAPPELPITTEN ETEN?

Als je eet granaatappel zaden , sommige mensen proberen om een ieder uit te spugen, maar dat is niet nodig, omdat ze een aantal belangrijke voordelen voor de gezondheid!

WAT ZIJN GRANAATAPPELZADEN?

Granaatappelzaden zijn de kleine witte zaden in de sappige arils van de granaatappelfruit. Deze rode, nectar gevulde zaadjes bieden veel voedingsstoffen zoals vitamine C , voedingsvezels vezels , vitamine B6 , magnesium en zelfs eiwitten. Daarnaast bevatten granaatappelpitten ook krachtige antioxidanten, zoals anthocyanines, tannines  en  ellagic acid.

 

canyoueatpomegranateseeds - WAT ZIJN GRANAATAPPEL ZADEN? KUN JE GRANAATAPPELPITTEN ETEN?

Kan Je Granaatappelpitten Eten?

Hoewel sommige mensen ervoor kiezen om elk individueel zaad uit te spugen , zijn ze volledig eetbaar en zullen ze de vrucht op de lange termijn veel voedzamer maken.

Voor degenen die erop staan ​​de zaden te verwijderen, is het mogelijk.

  • Schep de arils eenvoudig in een kom en klop of klop ze met een houten lepel.
  • Dit zal de zaden van de arils bevrijden, samen met het sap; in wezen is dit een goedkope manier om granaatappelsap te maken!

Echter, zoals sterk wordt gesuggereerd vanwege de vele gezondheidsvoordelen, eet gewoon de zaden samen met de sappige arils.

Als je nu niet één hele granaatappel in één keer wilt eten, spreid je de arils eenvoudigweg op een bakplaat en zet je ze een paar uur in de vriezer. Daarna kunt u ze in een plastic zak in de vriezer bewaren tot u klaar bent voor een andere voedzame snack. Als je op zoek bent naar betere manieren om granaatappelpitten te gebruiken, probeer ze dan in je ochtend- yoghurt of havermout te strooien , of gebruik ze als een scherpe topper voor salades.

Het toevoegen van granaatappelpitjes aan je dieet kan helpen de spijsvertering  en het metabolisme teverbeteren, het immuunsysteem te stimuleren en je botten sterk te houden. De indrukwekkende antioxidanten zullen u verder beschermen tegen kanker en andere chronische ziekten en tegelijkertijd uw huid uiterlijk verbeteren .

Vroeg onderzoek suggereert dat de concentratie van antioxidanten in deze zaden ongelooflijk hoog is - zelfs beter dan groene thee !

WAT ZIJN GRANAATAPPEL ZADEN? KUN JE GRANAATAPPELPITTEN ETEN?