Gezondheid

WATER DETOX DRINK RECEPTEN VOOR DIËTEN, DIGESTIE EN REINIGING

01 3 - WATER DETOX DRINK RECEPTEN VOOR DIËTEN, DIGESTIE EN REINIGINGWATER DETOX DRINK RECEPTEN VOOR DIËTEN, DIGESTIE EN REINIGING

Dit moet waar zijn. Om te beginnen, water vormt een groot deel van ons lichaam. Onze hersenen en ons hart zijn bijvoorbeeld 73% water. Onze longen zijn 83% water. Onze spieren en nieren zijn 79% water. Onze huid bevat 64% water. Zelfs onze botten zijn waterig – 31% ervan is water.

Dus, voordat je medicijnen voor indigestie of andere kleine problemen opdoet, probeer dan eerst water te drinken. Hier zijn een paar recepten voor waterontgifting die je gemakkelijk kunt bereiden om je spijsvertering gezond te houden en je lichaam gezond te houden.

Sinaasappel, citroen, gemberwater

 Waarom dit proberen?

Gember is een bekende immuunbooster, Iemon is bewezen als hulpmiddel bij de spijsvertering en sinaasappels zijn effectief in het verbeteren van de circulatie.

Voorbereiding:

PeeI gember en snee dun. Ook een Iemon en een sinaasappel. Druppel in 1 liter water en drink de hele dag door. RefiII zoveel als je wilt.

Mint Water

Waarom dit proberen?

Onderzoek toont aan dat mint de hoogste anti-oxidant eigenschappen heeft van alle voedingsmiddelen. Het is gebleken dat het een kleine hoeveelheid calcium, kalium, magnesium, fosfor, vitamine C en vitamine B bevat. Het is bekend dat het een maagklachten veroorzaakt en dat het door de buik verbetert.

Voorbereiding:

Breng je dagelijkse water tot leven door simpelweg een paar verse munt toe te voegen voor een verfrissend drankje.

Water met Apple Cider Vinegar

Waarom dit proberen?

Organische en onaangeroerde appa ciderazijn bevat “moeder” – die bIob bestaat uit eiwitstrengen, enzymen en bevriende bacteriën die de azijn zijn troebele uiterlijk geven. De moeder is vol met probiotica en andere heilzame bacteriën die de immuunfunctie ondersteunen en zorgen voor obstipatie.

Voorbereiding:

DiIouLE 1 à 2 tabIespoons met ciderazijn in een grote hoeveelheid water. Drink dit aIong een tot twee keer per dag met je mee.

Komkommer Water

Waarom dit proberen?

Als je komkommer aan je water toevoegt, krijg je vitamine K , wat goed water helpt en sneller wordt na een blessure. Het voorkomt ook het vasthouden van water, waardoor u niet langer kunt bivakkeren en u slechts weinig kunt geven.

Voorbereiding:

Laat de komkommer op de gewenste grootte los. Voeg ze toe aan je water en drink. U kunt een paar muntschenkingen of ananasgroottes toevoegen voor extra voordeel en meer voordelen.

WATER DETOX DRINK RECEPTEN VOOR DIËTEN, DIGESTIE EN REINIGING